térkövezés-szeged

TÉRKÖVEZÉS SZEGED

Ha minket választ nemcsak kedvező árakkal találkozik, hanem minőségi és garanciális szolgáltatással is.

TÉRKÖVEZÉS SZAKASZAI

A térkövezés első szakasza a terület és terepviszonyok felmérése. A terület kiválasztásánál figyelembe kell venni a későbbi terhelés nagyságát, illetve az időjárási viszonyokat. Mindvégig igazodva az ügyfél elképzeléseihez, igényeihez.

A térkő alapterületének tökéletes méretezése a következő szakasz. Esetlegesen a térkövezés látványtervének elkészítése is ebbe a szakaszba tehető. A következő szakaszban elkészítjük a térkövezés tükrét. Ezt követi az alapterület előkészítése a későbbi terhelés illetve időjárási viszonyok szem előtt tartásával. Fontos szempont lesz későbbiekben vízelvezető képessége, majd az útalap szegély betonágyban való elhelyezése.

A térkövezés alapjául előkészített poros murva illetve útalap murva elterítése a következő szakasz illetve ennek tömörítése. Ebben a szakaszban a legfontosabb eljárás a térkő felfagyásának megakadályozása, finom sóder, kvarchomok, kövező murva alkalmazásával. A térkövezés során, szintén fontos szerepe van a szegélyező kövek tökéletes elhelyezésére, darabolása.

A térkövek elhelyezését követően az utolsó szakaszban a térkő fugáinak kitöltése következik, majd az egész folyamatot a gumitalpas lejárás zárja.

 lakásfelújítás_szeged