szobafestő-szeged

FESTÉS-MÁZOLÁS, TAPÉTÁZÁS SZEGED

FESTÉS SZEGED

Festési munkáink során magas minőségű termékeket használunk, hogy otthonából a legszebb végeredményt hozzuk ki. Minden alkalommal figyelve, hogy a festésnél a falakon kívül mást ne érjen festék. A lehető legtisztább körülmények között végezzük munkánkat, csakúgy mint ha a saját lakásunkról lenne szó. A munka végeztével teljesen tisztán hagyjuk el otthonát, legyen szó akár csak festésről, vagy teljes lakásfelújításról.

MÁZOLÁS SZEGED

A mázolást fa vagy fém felületeken végezzük, ilyenek lehetnek a nyílászárók. Mázoláshoz tökéletesen előkészítjük a felületet, hogy a lehető legszebb és legtartósabb  végeredményt érjük el. Mázolás során szintén a lehető legtisztább módon dolgozunk, úgy mint ha saját lakásunkban dolgoznánk, és a mázolás befejeztével tisztán hagyjuk el otthonát.

TAPÉTÁZÁS SZEGED

A tapéta manapság az egyik fő díszítő kelléke lehet egy modern szobának. Egyre elterjedőbben használatos, hogy nem az egész szobát tapétázzuk be, hanem csak dísztapétákat alkalmazzunk. Számos modern design és 3 dimenziós tapétából választhatunk. Ahol a fal egyenlőtlenségeit és hibáit szeretnénk eltüntetni, ott a fűrészporos tapétát érdemes használni.  Kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot, mind a tapétaválasztékról, mind pedig látványtervet illetően.

 lakásfelújítás_szeged